top of page
Stefanie zit in een stoel, houdt haar rechterwijsvinger tegen haar lip en heeft een agenda op haar schoot

Jouw werk
uit  handen nemen

ZODAT JIJ KAN DOEN WAT JE GRAAG DOET.
EN IK OOK!

HallO, ik ben Stefanie

Van kinds af aan was ik al bezeten door papier, schrijfgerei, schriftjes, kaften en post-its … op elke beurs die ik aandeed met mijn ouders maakte ik er een sport van om zoveel mogelijk pennen, latjes, schrijfblokken en post-its te verzamelen.

En het is er niet beter op geworden! Administratie is mijn passie. Het begon met de administratie van mijn ouders die zelfstandig zijn, die ik al beheer zodra we van typmachine naar pc overschakelden. Na mijn studies verzorgde ik in verschillende bedrijven de administratie op diverse afdelingen. Maar ik zat niet enkel achter de pc hoor. Als jobstudent heb ik jaren verkoop gedaan in een bakkerij en een kledingzaak.


In de zaak van mijn ouders moest ik als tiener mee in de vrachtwagen en kraan, klinkers leggen, putten delven, meehelpen bij afbraken, met de kruiwagen, met de schop, ik heb het allemaal gezien ...

Dat maakt dat ik zo sterk sta, ik kan me perfect inleven in jou als ondernemer want ik heb beide zijden van het ondernemerschap al zelf ondervonden! Het harde fysieke werken, het inplannen, de administratie en opvolging die erbij komt kijken, het is niet niets.  

Ik ontzorg graag zodat je je kan concentreren op je corebusiness, op wat je liefst doet, creëren en ondernemen. Want het laatste waar een ondernemer tijd in steekt, is zijn administratie, maar dat is tegelijkertijd ook het belangrijkste om het overzicht te kunnen bewaren!

En doordat ik zowel administratieve ervaring als ervaring in de praktijk heb weet ik als geen ander dat theorie en praktijk twee verschillende zaken zijn. Orde en overzicht vind ik persoonlijk heel belangrijk en daar kan ik je dan ook mee helpen. Plannen en overzicht, orde en netheid, discretie, die dingen typeren me en helpen je om samen met mij orde op zaken te stellen in je onderneming.

Laat je mij helpen om je zaak in orde te hebben (en houden)? Dan creëer je tijd om te doen wat je graag doet. En ik ook ;-)

Want je administratie uit handen = je zaak in de hand!

Stefanie

DUS, HOE KAN IK JE HELPEN?

Stefanie lacht naar de camera met een kop koffie in haar handen
Close-up van Stefanie die in haar notitieboek bladert

Structuurjunkie

BetrOuwbare partner

Stefanie lacht voluit terwijl ze haar laptop op haar hoofd zet en met beide handen vasthoudt

VOlg mijn avOnturen

ALS VIRTUAL BUSINESS SUPPORT OP INSTAGRAM

bottom of page